Loading...
Dubbel glas plaatsen in Amersfoort 2017-08-23T09:29:52+00:00

Dubbel glas plaatsen in Amersfoort

Wilt u dubbelglas laten plaatsen in Amersfoort? Dan kunt u terecht bij Glasservice Schäfer. Wij zijn gevestigd in Amersfoort maar zijn werkzaam in heel midden-Nederland.

Dubbel glas plaatsen in Amersfoort
Dubbel glas plaatsen in Amersfoort

Uw investering binnen een aantal jaar terugverdiend

Dubbel glas laten plaatsen in Amersfoort is een goede investering. Met ons kwalitatief hoogwaardige HR++ glas bespaart u op uw stookkosten. Door de isolerende werking biedt het een betere bescherming tegen wisselende weersomstandigheden. Dit zorgt voor stabielere temperaturen binnenshuis waardoor u minder hoeft te stoken. De investering van dubbel glas heeft u binnen een aantal jaar terugverdiend met wat u bespaart op uw stookkosten. Dubbel glas laten plaatsen in Amersfoort is dus altijd de moeite waard.

Verschillende soorten dubbel glas

Er zijn verschillende soorten dubbel glas. Zo hebben we inbraakwerend glas maar ook brandvertragend en zelfs kogelwerend glas tot onze beschikking. Ook spiegelglas behoort tot de mogelijkheden. Wilt u weten welk type glas voor u het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en geven u hierbij een passend en eerlijk advies.

Reparaties van kozijnen

Glasservice Schäfer is een glasbedrijf in Amersfoort maar kan ook timmerwerkzaamheden voor u verzorgen. Reparaties aan uw kozijnen of het behandelen van houtrot behoort tot onze mogelijkheden.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 06-30430211 of stuur een bericht via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u op de hoogte blijven van Glasservice Schäfer? Volg ons dan op Facebook.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze glasservice?

Neem contact op