Loading...
Glasbedrijf uit Amersfoort 2017-08-23T09:28:24+00:00

Glasbedrijf uit Amersfoort

Glasservice Schäfer is een glasbedrijf in Amersfoort. Of u nu nieuwe ruiten wilt laten zetten of oude wilt vervangen, u bent bij ons aan het juiste adres.

Glasbedrijf uit Amersfoort
Glasbedrijf uit Amersfoort

Ook bij glasschade kunt u bij ons terecht

Ook bij glasschade kunt u bij ons glasbedrijf in Amersfoort terecht. Een kapotte ruit is zo gebeurd. Een bal of inbraak, wat de oorzaak ook is, u wilt het zo snel mogelijk geregeld hebben. Wij komen direct bij u langs om de ruit in te meten en zorgen meteen voor een noodoplossing. U wordt snel en vakkundig geholpen door onze glasspecialist in Amersfoort. Wij adviseren u om ook bij een kleine beschadiging in uw ruit direct contact op te nemen. Wellicht kunnen wij uw ruit nog repareren. De kans is echter ook aanwezig dat een kleine beschadiging al bij een klein incident of verandering van weersomstandigheden alsnog kan barsten of breken.

Deskundig advies

Wanneer wij uw ruit vervangen heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om direct een beter isolerende ruit terug te laten plaatsen. Glasservice Schäfer werkt als glasbedrijf in Amersfoort met het hoogwaardige HR++ glas. Hierdoor bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Natuurlijk wordt dit vakkundig en professioneel door ons gezet. Wilt u weten welke ruit het beste past bij uw wensen en budget? Neem dan even contact met ons op. Wij adviseren u graag en vertellen u alles over de verschillende mogelijkheden.

U kunt Glasservice Schäfer bereiken op telefoonnummer 06-30430211 of stuur een mailtje naar info@glasservice-schafer.nl.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze glasservice?

Neem contact op