Loading...
Glasservice Amersfoort 2017-08-23T09:27:14+00:00

Glasservice Amersfoort

Klusbedrijf Schäfer is een glasservice in Amersfoort. U kunt ons terecht in geval van glasschade maar ook voor nieuwe ruiten.

Glasservice in Amersfoort
Glasservice in Amersfoort

Schade aan uw ruiten

Niets is zo vervelend als ruitschade. Een bal door uw ramen of een poging tot inbraak, wat de reden ook is, u wilt zo snel mogelijk uw ruit gerepareerd hebben. Ook hiervoor kunt u terecht bij Klusbedrijf Schäfers, de glasservice in Amersfoort. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk een nieuwe ruit heeft. Wanneer wij niet de juiste ruit op voorraad hebben zorgen we voor een noodoplossing. Ook kunnen wij schade aan het kozijn direct voor uw repareren.

Nieuwe ruiten op deskundige wijze gezet

Natuurlijk kunt u ook voor nieuwe ruiten bij ons terecht. We hebben verschillende soorten glas tot onze beschikking. Of u nu op zoek bent naar inbraakwerend, brandvertragend of spiegelglas, wij kunnen het voor u leveren. En natuurlijk zetten wij uw ruiten op deskundige en professionele wijze.

De beste service voor de laagste prijs

Bij ons krijgt u de beste service voor de laagste prijs. Natuurlijk werken wij alleen met HR++ kwaliteitsglas zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Wij zijn gevestigd in Amersfoort maar werken in heel midden-Nederland. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze glasservice in Amersfoort? Neem dan gerust contact met ons op. Onze glaszetter vertelt u graag meer over onze werkwijze.

Contact

U kunt Klusbedrijf Schäfer bereiken op telefoonnummer 06-30430211 of stuur een mailtje naar info@glasservice-schafer.nl. U kunt ook uw gegevens achterlaten via het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze glasservice?

Neem contact op