Loading...
Glasspecialist regio Amersfoort 2017-08-23T09:27:48+00:00

Glasspecialist regio Amersfoort

Bent u op zoek naar een glasspecialist in Amersfoort? Een betrouwbaar en deskundig bedrijf dat kwaliteit levert tegen een lage prijs? Dan bent u bij Glasservice Schäfer aan het juiste adres.

Glasspecialist regio Amersfoort
Glasspecialist regio Amersfoort

Hoogwaardig HR++ glas

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u als glasspecialist in Amersfoort, alles vertellen over de verschillende soorten glas. Wij werken met hoogwaardig HR++ glas maar daarin zijn ook verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij brandwerend en inbraakwerend glas leveren. Of spiegelglas, ondoorzichtig glas of relief glas. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en desgewenst kunnen wij u voorzien van een passend advies voor uw wensen en budget. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vervanging en reparatie bij ruitschade

Heeft u schade aan uw ruit? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een bal of rondvliegend stuk speelgoed kan al snel voor een barst of beschadiging in uw ruit zorgen. Ook bij een kleine barst of beschadiging is het belangrijk om meteen actie te ondernemen. Door een extra tikje of verandering van het weer waardoor het glas uit gaat zetten, kan de ruit verder barsten of zelfs breken. Neem dus ook bij een kleine beschadiging direct contact op met onze glasspecialist in Amersfoort. Wij zorgen dan voor een noodvoorziening die zorgt dat de ruit niet kan breken. Daarna zullen wij de ruit vervangen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Glasservice Schäfer? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer en maken desgewenst direct een afspraak voor het inmeten van de ruiten. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-30430211 of stuur een mailtje naar info@glasservice-schafer.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze glasservice?

Neem contact op