Loading...
Glaszetter in Amersfoort 2017-08-23T09:30:32+00:00

Glaszetter in Amersfoort

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare glaszetter in Amersfoort? Dan bent u bij Glasservice Schäfer aan het juiste adres. Met ruim 15 jaar ervaring in nieuwbouw, renovatie en glasschades bent u bij ons verzekerd van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Glaszetter in Amersfoort
Glaszetter in Amersfoort

Bespaar op uw stookkosten met HR++ glas

Heeft uw woning nog enkel glas? Laat dan door onze glaszetter in Amersfoort HR++ glas zetten. De voordelen van dubbel glas zijn enorm. Zo bespaart u op uw stookkosten. Het HR++ glas houdt de warmte binnen en de kou buiten waardoor uw wooncomfort wordt vergroot. Wanneer u van enkel naar HR++ glas overstapt, verdient u binnen een aantal jaar uw investering al terug met de kosten die u gaat besparen. Onze glaszetter in Amersfoort kan u hier alles over vertellen. Wilt u dubbel glas laten plaatsen in Amersfoort of omstreken? Neem dan gerust contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Reparaties aan uw kozijnen

Naast glaszetter in Amersfoort is Glasservice Schäfer ook werkzaam als timmerbedrijf. Heeft u last van houtrot in uw kozijnen? Wij kunnen dit meteen voor u repareren. Wij komen graag bij u langs om uw kozijnen te bekijken en u te informeren over de mogelijkheden. U ontvangt vervolgens een offerte op maat. Bij akkoord gaan we voor u aan de slag. Vandaag bestellen, is volgende week al plaatsen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en maken desgewenst een afspraak met u om de situatie ter plekke te bekijken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze glasservice?

Neem contact op