Loading...
Ruit vervangen in Amersfoort 2017-08-23T09:29:00+00:00

Ruit vervangen in Amersfoort

Heeft u schade aan uw ruit? Glasservice Schäfer kan uw ruit vervangen in Amersfoort of omgeving. Niet alleen bij glasschade kunt u bij ons terecht. Ook als u uw ruit wil vervangen in Amersfoort voor dubbel glas bent u bij ons aan het juiste adres.

Ruit vervangen in Amersfoort
Ruit vervangen in Amersfoort

De voordelen van dubbel glas

Dubbel glas heeft veel voordelen. De bekendste is dat u met dubbel glas aanzienlijk kunt besparen op uw stookkosten. Door de isolerende laag tussen de ruiten wordt de kou buiten gehouden en de warmte binnen. Dit zorgt voor een stabiele temperatuur waardoor u minder hoeft te stoken. Fijn voor uw wooncomfort en uw portemonnee. Daarnaast breekt dubbel glas minder snel dan enkel glas en houdt het ook het geluid buiten waardoor u minder last heeft van geluidsoverlast.

Dubbel glas met extra coating en gasvulling

Glasservice Schäfer werkt met hoogrendementsglas, HR++. Dit type glas is op dit moment het meest gebruikte glas. Dit glas isoleert 2 tot 3 keer beter dan een traditionele ruit van dubbel glas.  HR++ glas is dubbel glas voorzien van een extra coating en een Argon gasvulling.

Werkgebied midden-Nederland

Bent u op zoek naar een glasservice om uw ruit te vervangen in Amersfoort? Neem dan contact op met Glasservice Schäfer. Wij zijn gevestigd in Amersfoort maar ons werkgebied bestaat uit heel midden Nederland. Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-30430211 of via e-mail op info@glasservice-schafer.nl.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze glasservice?

Neem contact op